Over ons

mieke en toon jpeg (1)

Mieke en Toon

We zijn gehuwd, bijna 60 en ouders van 2 (bijna) 30-ers.
We houden beiden van schoonheid en natuur. Zo zijn we o.a. geboeid door hedendaagse kunst en kan je ons wandelend, fietsend of zwemmend tegenkomen.

Mieke

Ik ben licentiaat pedagogische wetenschappen(KUL,1982) en volgde nadien een 4-jarige Gestalttherapieopleiding. Ik vulde die aan met opleidingen uit relatie- en gezinstherapie, contextuele hulpverlening, familieopstellingen en EMDR (traumabehandeling).

Ik ben ook deeltijds docent psychopedagogiek en gespreksmethodieken aan de lerarenopleiding en de opleiding gezinswetenschappen van de Odisee-hogeschool in Brussel.

Ik ben lid van een maandelijkse intervisiegroep.
Ik neem voorlopig geen nieuwe cliënten aan.

Toon

Naast mijn studies pedagogiek volgde ik 4 jaar gestalttherapieopleiding en 2 jaar bio-energetica. Daarnaast volgde ik enkele jaren NLP-opleiding en aanverwante stromingen. Ik volgde EMDR-opleiding (traumabehandeling).

Ik werkte 18 jaar voor KBC en sta in de praktijk van het trainings- en coachingswerk voor organisaties rond thema’s als veerkracht, oplossingsgericht werken, kwetsbare vrijwilligers begeleiden.  vind toon op linkedin.

Ik maak deel uit van een supervisiegroep.

%d bloggers liken dit: